30 Ocak 2013 Çarşamba

Saçlarda Bakım


Saçlarınızı Nemlendirin :
Saçlarına banyo sonrası nemlendirici saç kremi kullanırsanız , saçlarınız hem nemlenir hem de kuruduktan sonra daha parlak görünür. Bu işlemden sonra saçlarınızın  elektriklenmediğinin de farkına varacaksınız. Saçınızı yıkadıktan sonra saç kremi kullanmanızda saçlarınızda gözle görülür bir değişim olacak.

Saçlarınızın Yağlanmasından mı Şikayetçisiniz ?
Saçınızı şampuanlarken taramak istiyorsanız sert bir şekilde değil daha yumuşak tararsanız saçlarınız geç yağlanır.Saç kremlerinizi de saç diplerniz yerine saçınızın ortasından uygulamaya başlarsanız sonuçlarını göreceksiniz.
Daha Hacimli Saçlar İçin :
Saçlarınız cansız ve hacimsiz görünüyor ve siz bunun tam tersinin olmasını istiyorsanız bebek pudrasını denemeye ne dersiniz ? Bebek pudrası saçınızdaki fazla yağı alır ve saçınızı daha kalın telli gösterir. Pudrayı fazla kullanırsanız saçınız grileşir ve saçınıza zarar verir.
Bebeklik Saçlarınıza Artık Bebek Olmadığğınızı Göstermenin Yolu :
Alnınızda çıkan tüy gibi ufak bebeklik saçlarınızdan kurtulmak istiyorsanız diş fırçasını ıslatın ve tüylerinizi geriye doğru tarayın , daha sonra şekillendirici sprey kullanarak sabitleyin.
Kepek Sorununuza Çözüm Önerimiz :
Saçınızı şampuanlama sırasında masaj yapın ve daha sonra nemli bir havlu ile kurulayın. Daha sonra tarayarak kepekleri atın. Diğer bir çözüm önerimizse banyo sırasında şampuanınıza elma suyu ekleyebilrsiniz.
Saçlarda Bakım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder